Elicera Therapeutics utser valberedning

2021-11-04

Göteborg den 4 november 2021 – Elicera Therapeutics AB (publ), ett cell- och genterapibolag i klinisk fas som utvecklar immunonkologiska behandlingar med fokus på CAR T-celler och onkolytiska virus, meddelar att representanter för de största ägarna har enats om valberedning inför årsstämman 2022.

Årsstämman den 26 april beslutade om reglerna som gäller för valberedningens arbete. De tre största ägarna per 30 september 2021, Magnus Essand, Di Yu och Jamal El-Mosleh, vilka tillsammans kontrollerar 47,1 % av rösterna, har därmed utsetts till valberedning med Magnus Essand som ordförande.

Aktieägare som har synpunkter och förslag ombedes kontakta valberedningens ordförande Magnus Essand med email info@elicera.com.

För ytterligare information kontakta:

Jamal El-Mosleh, VD, Elicera Therapeutics AB (publ)

Telefon: +46 (0) 703 31 90 51
jamal.elmosleh@elicera.com

Om Elicera Therapeutics AB

Elicera Therapeutics AB är ett cell- och genterapibolag i klinisk fas som utvecklar nästa generations immunonkologiska behandlingar. Bolaget har fyra läkemedelskandidater i utveckling, två CAR T-celler och två onkolytiska virus, som baseras på forskning genomförd av professor Magnus Essands forskargrupp vid Uppsala universitet. Därtill har Elicera en färdigutvecklad teknologiplattform, iTANK, som kan användas för att optimera effekten av samtliga CAR T-celler under utveckling och aktivera mördar-T-celler mot cancer.

Eliceras aktie (ELIC) är noterad på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post:ca@gwkapital.se  tel.: 08‑503 000 50.

För mer information, vänligen besök www.elicera.se

Ladda ner bilaga (pdf)
< Tillbaka till pressmeddelanden